Logo G.J. Colijn Grondverzet en VerhuurbedrijfBent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor uw zwembad aanleg, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten ontwerpen, onderhouden en tuin aanleggen waarbij onder andere zwembad aanleg. Een zwembad in uw tuin hoeft niet langer een droom te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in zwembad aanleg in tuinen in de hele omgeving van Land van Heusden en Altena.


Een zwembad aanleggen in uw tuin is specialistisch vakwerk, en daarom een zeer lastige klus om zelf te klaren. Wij staan garant voor een professionele manier van een zwembad aanleg. Voordat ons personeel daadwerkelijk aan het werk kan is een goed bodemonderzoek zeer noodzakelijk. Een zwembad aanleggen kan namelijk alleen wanneer de bodem daarvoor geschikt is. Na dit onderzoek kan het uitgraven van ruimte beginnen die nodig is voor het zwembad. Daarna wordt de bodem egaliseren.
Bij een zwembad aanleggen kies je ook voor een afwerking van een zwembad. Wanneer u interesse heeft in een zwembad aanleg door ons kunt u gerust contact met ons opnemen.
home
werkzaamheden
contact
links


G.J. Colijn Grondverzet
Den Oudert 46
4261 NC WIJK EN AALBURG
GSM Nr: 06 - 23 63 80 08
Copyright © 2010 | Alle Rechten Voorbehouden | Designed by TipTopDesigners.nl
Grondverzet en verhuurbedrijf G.J. Colijn | Den Oudert 46 | 4261NC Wijk en Aalburg