Logo G.J. Colijn Grondverzet en Verhuurbedrijf

Grondwerk en sloopwerkzaamheden gaan vaak hand in hand omdat er voordat gebouwd kan worden vaak eerst gesloopt moet worden. Dit kan in het klein bijvoorbeeld een garage of in het groot een winkelpand of fabriek. Zeer belangrijk bij slopen is het apart houden en afvoeren van de vrijkomende afvalstoffen. Hiertoe kan gebruik gemaakt worden van een kraan uitgerust met een sorteerknijper. Voor de afvoer van afvalstoffen kan gebruik worden gemaakt van vrachtwagens en/of containers. Nadat de opstallen gesloopt zijn leveren we het perceel zoals het met u is afgesproken op. Het compleet slopen van opstallen van klein tot groot inclusief het afvoeren van de afvalstoffen kunnen we voor u, snel en vakkundig verzorgen.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Wij zijn tevens ook gespecialiseerd in kleine sloopwerkzaamheden zoals het slopen van badkamers, keukens, vloeren, wc’s etc.
Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalendeze sloopwerkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door vakkundig personeel. Het sloopafval zal naar wensen van de klant, of per container afgevoerd worden.

home
werkzaamheden
contact
links


G.J. Colijn Grondverzet
Den Oudert 46
4261 NC WIJK EN AALBURG
GSM Nr: 06 - 23 63 80 08
Copyright © 2010 | Alle Rechten Voorbehouden | Designed by TipTopDesigners.nl
Grondverzet en verhuurbedrijf G.J. Colijn | Den Oudert 46 | 4261NC Wijk en Aalburg